Savon de Marseille zeepstang

Een nostalgische zeephouder voor de Savon de Marseille zeepbollen. De zeephouder werd vroeger ontzettend veel gebruikt in toilets van scholen en bedrijven, maar ook in restaurants. Nu is deze retro zeephouder weer helemaal hip en trendy en een echte eyecatcher in de keuken, bijkeuken, badkamer, toilet of garage.

De zeepstang is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en is ideaal in de keuken, bijkeuken, toilet of badkamer. Praktische en hygiënisch.  Doordat de zeep niet in een bakje ligt blijft hij droog, stevig en schoon. Gaat wel tot 800 wasbeurten mee. Ideaal voor bij elke wastafel!

Zeepbolhouder voor bevestiging aan de wand en wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)  en verkrijgbaar met of zonder een zeepbol. 

Uitverkocht

Savon de Marseille zeepstang chroom + zeepbol

€ 25,95 € 17,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Savon de Marseille zeepstang chroom + zeepbol

€ 25,95 € 17,95

Een nostalgische zeephouder van Porte Savon Rotatif voor de Savon de Marseille zeepbollen. De zeepstang is uitgevoerd in (glimmend) chroom  en is ideaal in de keuken, bijkeuken, toilet of badkamer.

Deze fraaie zeephouder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)  en natuurlijk een zeepbol.

 

! Alleen nog verkrijgbaar met een zeepbol Rozen (roze) !

Uitverkocht

Savon de Marseille zeepstang mat chroom + zeepbol

€ 25,95 € 17,95
Uitverkocht
Uitverkocht

Savon de Marseille zeepstang mat chroom + zeepbol

€ 25,95 € 17,95

Een nostalgische zeephouder van Porte Savon Rotatif voor de Savon de Marseille zeepbollen. De zeepstang is uitgevoerd in (mat)chroom  en is ideaal in de keuken, bijkeuken, toilet of badkamer.

Deze fraaie zeephouder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)  en natuurlijk een zeepbol. U kunt zelf kiezen welke geur u wenst.

 

! Alleen nog verkrijgbaar met zeepbol Citroen !

Uitverkocht

Een nostalgische zeephouder van Porte Savon Rotatif voor de Savon de Marseille zeepbollen. De zeepstang is uitgevoerd in (mat) messing  en is ideaal in de keuken, bijkeuken, toilet of badkamer.

 

Deze fraaie zeephouder wordt geleverd inclusief bevestigingsmateriaal (schroeven en pluggen)  en natuurlijk een zeepbol. U kunt zelf kiezen welke soort/geur zeepbol u wenst.

 

! Alleen nog verkrijgbaar met een zeepbol Lavendel !

Op=Op !

Zeepbol Savon de Marseille

€ 6,99 € 3,99
Op=Op !
Op=Op !

Zeepbol Savon de Marseille

€ 6,99 € 3,99

Navulling voor de zeepstang.

 

Deze zeepbol van Savon de Marseille is er in 6 geuren. Een losse zeepbol weegt 270 gram en is goed tot zo'n  800 wasbeurten!

 

Keuze uit:

 

  • Lavendel
  • Rozen
  • Argan olie
  • Aardbei