✔️ Let op: Ocram Natuurproducten is gestopt met produceren en verkoop van de balsems en crèmes. Binnenkort sluit de webwinkel en alles is leverbaar zolang de voorraad strekt. OP = OP!

Paardenbalsem

 

In Duitsland al jaren lang hét middel bij spier en gewrichtspijn. Ook ideaal na het sporten!

De verzorgende balsem op basis van (biologische) Olijf, Avocado en Zonnebloem olie bevat een hoge concentratie heilzame kruiden en plantenextracten zoals Pepermunt, Den, Tijm, Paardenkastanje, Duivelsklauw, Arnica, Rozemarijn en Jeneverbes.

Toepassingen:

Bij spierpijn, verstuikingen, kneuzingen, zwaar vermoeide benen, artrose en gewrichtspijn. Ook kan de balsem als een verzorgende en verwarmende voetcrème gebruikt worden bij koude, droge en ruwe voeten. Door de verzorgende basis van, biologisch, plantaardige olie als Avocado, Olijf en Zonnebloem is onze balsem ook zeer populair onder masseurs en therapeuten.

2 x per dag dun aanbrengen op een groot oppervlakte en licht in masseren. Onze balsem verlicht pijn en geeft een weldadig warm gevoel (wordt niet heet)

  • Extra krachtige formule met Duivelsklauw
  • Op natuurlijke basis, bevat géén minerale olie
  • Zonder Parfum, Parabenen en kleurstoffen

 

Er zijn vele soorten Paardenbalsem op de markt, wij verkopen alleen dé beste (zonder chemische toevoegingen). Veel (goedkope) Paardenbalsem bevatten weinig kruiden en veel menthol. Dat ruikt lekker maar menthol doet op zich niet veel, maar koelt wel. De balsem die wij verkopen wordt op ambachtelijke wijze geproduceerd in Duitsland en bevat louter natuurlijke ingrediënten. Probeer het en merk het verschil!

OP=OP !

Paardenbalsem, pomp-dispenser 75 ml.

€ 9,99 € 4,99
OP=OP !

Paardenbalsem, pomp-dispenser 75 ml.

€ 9,99 € 4,99

In handige pompdispenser om zuinig en makkelijk te doseren. Ideaal om mee te nemen in bijv. sporttas, onderweg en op vakantie.

In royale pot van 200 ml.

In extra grote pot van 500 ml. Onze voordeligste keuze

LET OP !

Wij hebben een grote partij potten binnengekregen met transport schade . Bij deze potten is de verzegeling (alumium deksel) los gescheurd/verschoven. Echter met de inhoud en kwaliteit is niet mis. Echter kunnen wij nu niet de normale houdbaarheid van minimaal 12 maanden garanderen. Wel mag u verwachten dat de balsem minimaal 6 maanden houdbaar is.

Deze potten bieden wij nu aan met een hoge korting!  Er is een extra laag aluminiumfolie aangebracht en uiteraard wordt het goed verpakt. 


In extra grote pot van 500 ml. Onze voordeligste keuze