Recept chocolade melk met Anijs

Een heerlijk warme drank met een volle en intense smaak van pure cacao en anijs. Gemaakt in een hand omdraai met slechts 3 ingredienten:

 

  • 2 eetlepels Cacao poeder 
  • 200 ml. (half)volle melk
  • enkele stukjes Anijs Hakhoning , naar smaak
  1. Meng de cacao poeder met een klein scheutje koude melk tot een mooi egaal papje. 
  2. Doe de stukjes Hakhoning Anijs in de melk en verwarm de melk
  3. Roer de melk goed door, zodat de brokjes Hakhoning goed oplossen
  4. Giet nu de warme melk in de beker en roer goed door met de cacaopoeder, zodat deze niet klontert
  5. Geniet van je heerlijke drank! 

Suiker toevoegen is niet nodig, de Hakhoning Anijs is al zoet . Naar smaak kan je altijd iets honing of wat (riet)suiker toevoegen als je het wat zoeter wilt.