Hakhoning

Wij verkopen de échte hakhoning volgens eeuwenoud geheim recept. In de middeleeuwen werd het als hulpmiddel gebruikt bij verkoudheid, hoesten, keelpijn, keelontsteking en allerlei andere luchtweg aandoeningen. Van oorsprong werd het door monniken gemaakt in een abdij in Frankrijk. Abdij Sainte Marie de Fontfroide. Bij deze abdij hielden de monniken bijen en van de honing werd hakhoning gemaakt en die staat ook bekend als ‘Vogezenbrokken’.

Onze hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken we 100% natuurlijke kruiden, aroma’s en kleurstoffen !

Bevat géén allergenen of conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Gluten en lactose vrij.

Heerlijk fruitig met een zachtzoete aardbei smaak.

Met de echte natuurlijke aroma's bereid!

Bak á 300 gram

Sale!

3 bakken Hakhoning voor € 10,-

€ 11,85 € 10,00
Sale!

ACTIE : 3 bakken ambachtelijke Hakhoning voor slechts € 10,-

u kunt zelf aangeven welke smaken u wenst.

Hakhoning met de échte ouderwetse natuurlijke Anijs "zoals opa altijd had".
Heerlijk in de warme melk, zodat je lekker rustig kunt slapen.Maar ook lekker om zo te snoepen.
 

Anijs ondersteund de spijsvertering en helpt daardoor bij winderigheid. Anijs is een effectief middel tegen luchtwegproblemen zoals Astma, hoesten (vooral bij vastzittende hoest) en keelpijn. Is slijmoplossend. Daarnaast is het te gebruiken bij menstruatie klachten en overgangsklachten, maar ook bij bevallingen en het op gang brengen van borstvoeding.

Bak á 300 gram.

Citroen staat bekend om haar anti-bacteriële en antivirale werking. Het kan helpen bij verkoudheid en griep door de hoge dosis vitamine C. De citroen kan een positief effect hebben op de afvalstoffenafvoer van het lichaam en kan daarnaast verzachtend werken bij keelpijn.

Hakhoning Citroen heeft een vleugje menthol voor de frisheid en is heerlijk om ijsthee, thee of ijsjes mee te maken.Bak á 300 gram

 

 

 

 

 

NIEUW ! Cranberry Hakhoning.

Heerlijk fruitig met een zoete smaak én licht zuurtje.

Met natuurlijke aroma's bereid!

Bak á 300 gram

Hakhoning met een heerlijke dropsmaak. Drop wordt gemaakt van de zoethoutwortel. Zoethout is net als honing verzachtend bij keelpijn en hoesten, maar helpt ook bij maagzuur problemen. Maar ook lekker in de thee of gewoon om te snoepen.

Let op: zoethout is bloeddruk verhogend.

Bak á 300 gram

Hakhoning met Eucalyptus is heerlijk fris, ondersteunt bij hoest, keelontsteking en keelpijn, geschikt om mee te stomen. Maar ook om gewoon te snoepen.

Bak á 300 gram

Sale!

3 bakken Hakhoning voor € 10,-

€ 11,85 € 10,00
Sale!

ACTIE : 3 bakken ambachtelijke Hakhoning voor slechts € 10,-

u kunt zelf aangeven welke smaken u wenst.

Gember heeft een pittige smaak. Maar door de honing wordt het prikkelende van gember wat geneutraliseerd. Het is ontstekingsremmend en wordt hierdoor zelfs aanbevolen tegen reumatische klachten. Het stimuleert de doorbloeding en is daardoor verwarmend. Heeft een gunstig effect op maag en spijsvertering, misselijkheid, wagenziekte en indigestie. Onze hakhoning met gember helpt vrijwel direct bij maagpijn.

Bak á 300 gram

Hakhoning met kaneel is ook heerlijk als zoetmiddel in de thee maar ook een lekker snoepje. Het smaakt naar de ouderwetse Kaneel stokken van vroeger.

Hakhoning met kaneel kan een antiseptische, adstringerende, verwarmende en krampwerende werking hebben en ondersteunt bij winderigheid en heeft gunstige werking op de bloedsuikerspiegel.
Kaneel ondersteunt bij diarree, gevoelige darmen, bij hoesten, bij verkoudheid en koorts, tegen vermoeidheid en kouwelijkheid ten gevolge van ziekte en/of spanningen.

Bak á 300 gram

 

Hakhoning met originele natuurlijke Menthol kan een zeer positief effect hebben bij hooikoortsklachten , keelpijn en verkoudheid.

Ook heerlijk om ijsthee van te maken.

Wij verkopen de échte authentieke hakhoning volgens eeuwenoud geheim recept.

Onze hakhoning wordt ambachtelijk gemaakt met zuivere bijenhoning van lokale imkers. Verder gebruiken we 100% natuurlijke kruiden!

Geen allergenen of conserveermiddelen of andere kunstmatige toevoegingen.

Gluten en lactose vrij.

Bak á 300 gram

 

Hakhoning met sinaasappel smaak is een lekker zoet, zacht fruitig snoepje. Sinaasappel bevat veel vitamine C
Kinderen vinden deze erg lekker! Ook heerlijk in een kop thee.

Bak á 300 gram

Hakhoning met tijm verzacht de keel, kan ondersteunend zijn bij die echte dikke keelontsteking. Tijm is van oudsher een keukenkruid. Deze hebben de naam een positief effect te hebben op de spijsvertering. Vaak toegepast in vele hoestdranken. Hakhoning Tijm is prima in de thee te gebruiken of heerlijk om zomaar te eten. De smaak is tamelijk intens.

Bak á 300 gram

Sale!

3 bakken Hakhoning voor € 10,-

€ 11,85 € 10,00
Sale!

ACTIE : 3 bakken ambachtelijke Hakhoning voor slechts € 10,-

u kunt zelf aangeven welke smaken u wenst.