Geitenboter Balsem - Crème bevat meer dan 70 meervoudige vetzuren. Het heeft een hoog gehalte aan vitaminen (A, B1, B2, C en D), is rijk aan mineralen (Calcium, Kalium, Natrium, Magnesium, Fosfor) en vochthoudende bestanddelen als Panthenol. De in Geitenboter voorkomende Linolzuur heeft een positieve invloed op een droge huid en ondersteunt de regeneratie van de geïrriteerde huid en maakt deze weer soepel en geeft het zijn natuurlijke glans terug. Geitenboterzalf heeft een rustgevend effect op ernstige huidproblemen zoals eczeem en psoriasis. Vermindert de jeuk, huidschilfers en de huidirritatie. Stabiliseert de huid en verlicht uw huidprobleem. Daarnaast bevat de Geitenboter-balsem hoogwaardige biologische geteelde Olijfolie en Aloë Vera. Een uniek huidverzorging product naar ambachtelijk Tiroler recept, voor vrouwen en mannen en ook bij baby's en jonge kinderen. Geschikt voor alle huidtypes maar vooral de droge en/of gevoelige huid. Geschikt voor dagelijks gebruik. Trekt direct in de huid en laat geen vlekken achter in kleding of op beddengoed! Onze producten bevatten géén Parfum, Parabenen en kleurstoffen

Crème vooral geschikt voor (extreem) droge en rijpere huid, ook als Dag & Nacht gezichtscrème 

In handige pomp dispenser, á 75 ml. 

Balsem vooral geschikt voor (extreem) droge huid en gebruik op handen en voeten

Royale pot met 200 ml. Geitenboterbalsem.

 

Ingredients (INCI):
Aqua, Caprae Butyrum, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Sodium Polyacrylate, Ethylhexyl Stearate,
Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Glycerin (plantaardig), Caprylyl Glycol, Phenoxyethanol, 
Trideceth-6, Bisabolol, Urea, Lactic acid

Nieuw !

Onze populaire Geitenboter balsem bekend van de 200 ml. pot, maar nu in een handige en voordelige pompflacon. Makkelijk en hygiënisch doseren. 


De Geitenboterbalsem is zowel als hand & voetcrème als voor het gezicht & body te gebruiken. 

500 ml. 

Dit is een grote pot van 1000 ml. Geitenboterbalsem zonder​ dispenser.

 

Veel gebruikers doen steeds een klein beetje over in een ander potje. Als u de grote pot steeds goed afsluit en koel en donker bewaard is de inhoud zeker een jaar houdbaar. 

 

(wij hebben géén pomp dispensers meer voor deze pot! hiervoor is de  500 ml. pompflacon voor in de plaats gekomen)

Voorbeeld product

€ 29,95

Voorbeeld product

€ 29,95

Dit is een voorbeeld product. Het kan niet gebruikt of gekocht worden.

Nieuw !

Natuur (zee) spons

€ 4,50
Nieuw !
Nieuw !

Natuur (zee) spons

€ 4,50

Een Natuur (Zee) spons is een aanrader bij het wassen van je huid, vooral wanneer je een gevoelige huid hebt. Ook voor het tere babyhuidje is een Natuurspons ideaal.

Een Natuurspons absorbeert en schuimt meer dan een synthetische badspons waardoor je minder zeep gebruikt. Als je de spons goed verzorgd en regelmatig in een badje van water met zeezout of natuur azijn legt gaat de spons erg lang mee! 


Een échte spons is 
een 100% natuurlijk product en een meercellig organisme. Sponzen komen voor op dieptes van ca. 5 tot 50 meter en in warmere zeeën zoals de Adriatische zee, hier komen onze sponzen dan ook vandaan. De sponzen worden opgedoken door ervaren duikers en zij snijden elke spons zorgvuldig met de hand af zodat deze weer verder kan groeien. Zeesponzen groeien gemiddeld ongeveer 2 cm per jaar.

 


De zeespons welke wij u aanbieden zijn ongebleekt, elastisch (veren terug), hebben fijne haartjes over hun oppervlak (zijdezacht) en zijn compact van structuur waardoor zij heel duurzaam zijn. Natuur sponzen komen ook voor in de Middellandse zee (Griekenland, zuiden van Itali
ë,Tunesië) maar geen van deze sponzen zijn zo goed van kwaliteit als deze uit het noordelijke gedeelte van de Adriatische zee.

 

Een kunstmatige synthetische spons heeft gesloten luchtbellen, terwijl bij een natuurlijke spons alle kanalen een uitgang hebben waardoor vuil gemakkelijk wordt afgevoerd. Een natuurspons is dan ook zeer hygiënisch, en aanbevolen voor mensen met een allergie of met gevoelige huid.